Модна сумка на літо: яку обрати, щоб залишатися в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
Такі сумки будуть особливо популярні цього літа Новина оновлена 18 червня 2024, 08:50
Такі сумки будуть особливо популярні цього літа. Фото Pinterest

Є кілька варіантів модних сумок цього літа

Мода циклічна і деякі забуті тренди знову повертаються. Так, влітку 2024 року знову актуальними стали вже відомі всім модницям моделі та фасони сумок. "Телеграф" вже розповідав, які п’ять нарядів точно мають бути у вашому гардеробі, а сьогодні ділиться, які сумки знову будуть у моді.

Як виявилося, серед трендів ретро та забутий стиль old money, пише ТСН. Так, у моді тепер знову замшеві, плетені та тканинні сумки.

Шкіряні плетені сумки

Плетені сумки зі шкіри або імітації шкіри зовні схожі на солом’яні сумки, тому набули такої популярності саме влітку. Такий аксесуар доповнить стильні літні образи.

плетена сумка
Фото: Pinterest

Білі сумки

Білий – універсальний відтінок для сумок, вони до всього підходять. Особливо це актуально для літа. Так що сміливо обирайте білу сумку до своїх літніх луків.

біла сумка на літо
Фото: Pinterest

Сумки із яскравої замші

Якщо не любите шкіряні сумки, зверніть увагу на замшеві, вони знову повернулися в тренди. Особливо актуальними будуть замшеві сумки яскравих відтінків, які можуть стати головним акцентом образу.

замшева сумка
Фото: Pinterest

Тканинні сумки

Сумки з тканини також чудовий варіант на літо, вони додадуть образам легкості, а носити їх дуже комфортно. Для спекотної погоди вони мають важливу перевагу – кращу вентиляцію повітря.

тканинні сумки
Фото: Pinterest

Сумки "металік"

Сумка "металік" чудово підійде до літніх образів. Не важливо, чи в лляному костюмі ви вийшли з дому, чи в легкому сарафані. Така сумка підкреслить будь-який стиль.

стиль металік
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про повернення "желейних" босоніжок у тренди. Дізнайтесь, з чим їх носити влітку 2024 року.