Не показує війну та розважається з росіянами: куди зникла ексучасниця "ВІА Гри" Санта Дімополус (фото)

Читать на русском
Автор
Чим зараз займається та як живе Санта Дімопулос Новина оновлена 30 червня 2024, 13:08
Чим зараз займається та як живе Санта Дімопулос. Фото Інстаграм Санти Дімопулос

Зірка виїхала з України

Санта Дімопулос запам'яталась українській публіці участю у відомому талант-шоу 2000-х — "Фабриці зірок". Це стало поштовхом до розвитку співочої кар'єри, зокрема, у жіночому гурті "ВІА Гра". Згодом артистка вирішила зосередитися на сім'ї. Цікаво, як живе знаменитість зараз.

"Телеграф" зібрав кілька фактів про життєвий та творчий шлях Санти Дімопулос. Також розповімо, де живе знаменитість зараз і чи висловлюється про війну в Україні.

Коротка біографія

Майбутня співачка з'явилась на світ 21 травня 1987 року в Києві. Її батьком — родом із Сирії, мати — українка. Завдяки батьку Санта отримала східну зовнішність, яка стала її родзинкою.

Яскраві зовнішні дані відкрили шлях дівчині до модельної сфери. Вона навіть брала участь у конкурсі краси "Міс Україна-Всесвіт", де зайняла третє місце. Також вона із дитинства займалась бальними танцями, оскільки мала відмінну пластичність.

Вокальна кар'єра Дімопулос розпочалась із участі у гурту "Сьоме небо". Утім, пробула співачка там зовсім недовго, бо хотіла більшого. Тоді вона взяла участь у відомому шоу "Фабрика зірок-3". Там дівчина запам'яталась виконанням запальних танцювальних треків. Попри те, що Санта не перемогла у проєкті, згодом вона отримала особливу пропозицію.

Санта Дімопулос на "Фабриці зірок-3"

У 2011 році Дімопулос приєдналась до складу жіночого гурту "ВІА Гра", хоча затрималась там всього на рік. Їй хотілося сольної кар'єри. Випустивши кілька треків, кар'єра зупинилась.

Санта Дімопулос у складі "ВІА Гри"
Санта Дімопулос у складі "ВІА Гри", Фото: ТРК "Україна"

Тож виконавиця вирішила піти в іншу сферу, і разом з Юлією Ковальовою відкрили магазин одягу у столиці. Згодом Дімопулос увійшла до складу нового колективу Queens, разом із ексучасницями "ВІА Гри" — Ольгою Романовською та Тетяною Котовою. За пів року склад гурту повністю замінили, і Санта туди не потрапила.

У 2020 році Санта стає учасницею шоу "Танці з зірками" разом із Максом Леоновим, у якому демонструє чудову пластичність. Жінці вдається перемогти у шоу, але вона відмовилась від кубку та передала його іншій учасниці — співачці Юлії Саніній, яка разом із Дмитром Жуком посіла друге місце. Утім, артистці не хотіла його брати, тож кубок продали, а кошти — спрямували на благодійність.

Санта Дімопулос віддала кубок Юлії Саніній
Санта Дімопулос віддала кубок Юлії Саніній, Фото: "Танці з зірками"

Особисте життя

Протягом трьох років Дімопулос жила у громадянському шлюбі разом із ведучим Андрієм Джеджулою. У 2008 році у них народився син Даніель. Утім, згодом пара розійшлась.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Санта Дімопулос і Андрій Джеджула, Фото з мережі

Вже у 2012 році співачка вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка. Однак шлюб тривав лише рік.

Через певний час Дімопулос побралась із співвласником мережі спортивних клубів та будівельних компаній Ігорем Кучеренком, який старший за неї на 18 років. У 2019 році в них народилась донька Софія.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко
Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос

Де Санта Дімопулос зараз

Після початку повномасштабного вторгнення виконавиця разом із дітьми виїхала в Італію. Вона засудила Росією за війну, розпочату проти України. Згодом артистка з дітьми перебралися до Франції, а після того — у Монако.

Співачка постійно оприлюднює кадри з фотосесій, елітних закладів і відпочинку. Натомість у її профілі практично не залишилось згадок про війну в іншій державі.

Санта Дімопулос у Парижі
Санта Дімопулос у Парижі, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос
Санта Дімопулос у Занзібарі
Санта Дімопулос у Занзібарі, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос
Санта Дімопулос у Монако
Санта Дімопулос у Монако, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос

Тож українці у коментарях під дописами почали обурюватися, чому знаменитість не висвітлює жахливі події на батьківщині. На що Дімопулос видала неоднозначну відповідь, замовчуючи про країну-агресорку: "Війна в першу чергу в душах людей тому і відбувається жах на землі".

Через певний період Санта повідомила, що переїжджає в Об'єднані Арабські Емірати. Це було пов'язано з діяльністю її чоловіка. До того ж у Дубаї співачка бачила більше можливостей для себе та дітей.

Згодом виконавиця розповіла, що розлучається з Ігорем Кучеренком після 11 років шлюбу. Санта зазначила, що вони залишаються в хороших стосунках, адже є батьками для спільної доньки — Софії.

Також жінка періодично поширювала світлини з подругами з Росії. Зокрема, у травні Санта відсвяткувала день народження у компанії Тетяни Котової та Ольги Романовської, які колись були учасницями "ВІА Гри".

Санта Дімопулос у компанії Тетяни Котової та Ольги Романовської
Санта Дімопулос у компанії Тетяни Котової та Ольги Романовської, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос

Кілька разів під час війни Дімопулос приїжджала до Києва. Вона проводила благодійний розпродаж своїх речей. Зараз Санта відпочиває на острові Болі. Вона продовжує публікувати щасливі знімки та схоже, не переймається війною в Україні.

Санта Дімопулос на Балі
Санта Дімопулос на Балі, Фото: Інстаграм Санти Дімопулос

Раніше "Телеграф" писав, де зараз живе колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер. Вона також виїхала з України та змінила рід діяльності.