"В ста метрах від нас": Анатолій Анатоліч показав наслідки збитої російської ракети у Києві (фото, відео)

Читать на русском
Автор
777
Анатолій Анатоліч зафільмував поранену людину Новина оновлена 30 червня 2024, 21:23
Анатолій Анатоліч зафільмував поранену людину. Фото instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучий гуляв з маленьким сином, коли була збита російська ракета

Відомий ведучий Анатолій Анатоліч був неподалік місця, куди у неділю, 30 червня, впали уламки збитої українськими захисниками російської ракети. Сьогодні увечері РФ атакувала Київ.

Шоумен був на вечірній прогулянці разом зі своєю дружиною Юлією Бойко і маленьким сином Нілом. "Щойно лягли на асфальт, так гучно було. Але в нас все добре. Бахнуло в кількох кілометрах від нас", — написав Анатоліч відразу після збиття ракети.

Невдовзі зірка опублікував ряд кадрів, на яких показав поранену, ймовірно, від падіння уламків ракети, людину: "Щойно біля нас поранило людину. Наскільки я зрозумів уламком збитої ракети".

поранена людина

На відео, що виклав телеведучий в Інстаграмі, видно, як біля нього на дорозі стоять машини швидкої допомоги, а самі лікарі відкачують людей. "Буквально, не знаю, в ста метрах від нас впали уламки. Складно говорити про це… Мають реанімувати людину. Швидка, поліція, всі", — сказав чоловік у відео, коли прямував до автомобіля з синочком на руках.

юлія бойко
Дружина ведучого Юлія Бойко йде від місця падіння уламків збитої ракети

Нагадаємо, що внаслідок російського ракетного удару зафіксовано падіння уламків в Оболонському районі Києва. Згідно з інформацією місцевих пабліків, уламки пошкодили багатоповерховий житловий будинок.

Також 30 червня росіяни атакували Харків. Горіло відділення пошти та сім вантажних автомобілів. Є поранені, зокрема й немовля. Один загиблий — працівник "Нової пошти".