"Заброньований з усіх сторін": ведучому "Холостяка" дорікнули у відпочинку під час війни

Читать на русском
Автор
598
Григорій Решетник відповів українцям за "бронь" від мобілізації Новина оновлена 01 липня 2024, 13:02
Григорій Решетник відповів українцям за "бронь" від мобілізації. Фото instagram.com/grisha_reshetnik

Решетник показав, як з великою родиною відправився у відпустку

Відомий український шоумен Григорій Решетник і ведучий проєкту "Холостяк", головний героєм якого у новому сезоні став ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен", вирушив з родиною на відпочинок. У мережі українці дорікнули зірці, на що він вже відповів.

Невідомо, куди відправився чоловік з дружиною Христиною та трьома неповнолітніми дітьми під час своєї відпустки, але ведучому вже "накидали". Так, один з користувачів Інстаграму написав Решетнику: "Круто бути заброньованим з усіх сторін? Гарної відпустки".

40-річна зірка вже відреагував на коментар. Григорій зазначив, що завжди діє в рамках закону і нічого не порушував за весь час кровопролитної війни.

"Я розумію і усвідомлюю усю актуальність цього питання… Скажу наступне: Круто жити за законом і завжди дотримуватися його — це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити та залишатися в Україні — вірити в неї та її людей. Круто працювати та справно сплачувати податки, підтримуючи економіку. Круто допомагати тим, хто захищає нас і дякувати щоденно не лише словом. Круто бути чесним і порядним — в цьому сила та щастя", — відповів шоумен.

григорій решетник
Фото: instagram.com/stories/grisha_reshetnik

Нагадаємо, що це вже не перший раз, коли Григорія Решетника хейтять за показний відпочинок під час війни у рідній країні. Рік тому відомий багатодітний батько похизувався відвідинами концерту Бейонсе у Польщі.