Не втрачайте час: "тривожні дзвіночки", які дають знати, що поруч із вами не той чоловік

Читать на русском
Автор
Ознаки того, що він вам не підходить
Ознаки того, що він вам не підходить. Фото Freepik

Ці прості факти допоможуть вам зробити висновки

Ми розповідали про "червоні прапорці", які свідчать, що вам пора забиратися із стосунків. Тепер поговоримо, які ознаки свідчать, що вам не варто втрачати час на людину поруч із вами.

Як би там не було, час — це наш найцінніший ресурс, його не можна купити за гроші. Тому, якщо ви зустрічаєтеся з кимось, і вам щось не подобається, можливо, пора закінчити ці стосунки. На yourtango поділились чіткими ознаками, які свідчать, що ви, ймовірно, зустрічаєтеся не з тією людиною.

Кидайте все і біжіть, якщо

Ви не можете познайомити його з друзями та родиною

Це може бути тому, що він не хоче, або постійно знаходить причини пропустити призначені зустрічі з друзями чи родиною. Якщо з будь-якої причини ви не можете познайомити бойфренда з людьми, яких любите, то стосунки, швидше за все, не триватимуть довго.

Він вас не слухає

Вміння слухати для обох партнерів дуже важливе для того, щоб стосунки працювали. Бо як же інакше розуміти, визнавати та реагувати на ваші потреби. Без різниці — говорите ви про глобальні речі чи просто описуєте свій день — якщо він не слухає, то це не варто вашого часу та сил.

Ви потрібні йому 24 на 7

Якщо ви зустрічаєтеся з кимось, хто занадто чіпкий, то вам варто подумати про розрив. Ви можете відчувати, що не можете дихати у стосунках, або що партнер занадто залежний.

З ним ви не можете бути собою

Якщо ви зустрічаєтеся з кимось і у вас є відчуття, що ви повинні прикидатися кимось іншим, тоді ви повинні щось зробити. Або покінчіть із цим, або почніть бути собою і подивіться, чи він залишиться, або просто покінчіть із цим.

У вас різні інтереси

Це не означає, що ви повинні збігатися на всі сто, але будь-які спільні цінності та інтереси — ключ до взаєморозуміння. Якщо у вас немає абсолютно нічого спільного, значить, немає основи, з якої ви могли б почати будувати стосунки.

Вас виснажує час, проведений з ним

Може статися, що ви помічаєте емоційну або розумову виснаженість після побачення з ним. Можливо, вам доведеться подумати про те, щоб закінчити такі побачення.

Він уникає важких розмов

Важкі розмови за визначенням нелегкі й неприємні. Але в будь-якій парі є речі, про які потрібно говорити і вирішувати. Якщо він не хоче вести з вами ці розмови, значить, він емоційно не готовий до тривалих стосунків.

Ви відчуваєте, що ви недостатньо хороші для нього

Якщо він змушує вас відчувати, що вас будь-яким чином недостатньо — це знак, що він не вартий вашого часу. У всіх нас є свої причини бути невпевненими, і вам не потрібен хтось, хто поглиблюватиме це відчуття.

Ви не бачите майбутнього

Якщо ви навіть не можете собі цього уявити, значить, цього не станеться. Ваше майбутнє – це саме те, над чим ви працюєте. Якщо ви не можете побачити його у своєму майбутньому, то відпустіть його.

Витріть пил з себе, інакше можна довго залишатися з кимось, хто вам не підходить. Також ми розповідали, що подобається чоловікам у жінках.