Будете щасливими навіть на відстані: як підтримувати стосунки під час розлуки

Читать на русском
Автор
Навіть на відстані ви будете близькими
Навіть на відстані ви будете близькими. Фото pixabay.com

Ці поради покращать ваші стосунки

Через повномасштабне російське вторгнення багато українських сімей змушені були розійтися, а подружжя — жити окремо від одного. Аби не втратити кохання та підтримувати стосунки навіть на відстані психологи дали кілька важливих порад.

Передусім важливо регулярно розмовляти та намагатися не конфліктувати телефоном. На що ще варто звернути увагу, розповідають на порталі "gettest".

Як підтримувати стосунки на відстані

Побажання вдалого дня

Кожному буде приємно прокинутися та побачити повідомлення від коханої людини, де вона вітає з новим днем та бажає всього найкращого. Парам варто взяти за правило робити це щодня. Можна домовитися, що доброї ночі бажатиме той, хто першим іде спати, а доброго ранку – той, хто перший прокидається.

Регулярні зідзвони

Парам, які знаходяться на відстані, важливо не лише листуватися, але й чути голос рідної людини. Тому варто намагатися зідзвонюватися раз на день, або принаймні обмінюватися голосовими повідомленнями.

Маленькі ритуали

Важливо придумати маленькі ритуали, які стосуватимуться саме закоханих. Це може бути якась дрібничка, яка змусить усміхнутися другу половинку. Наприклад: селфі чи фото місця, яке людина відвідує, обмін фото сніданків чи світлина заходу сонця.

Спільне хобі

Деякі речі можна робити одночасно навіть на відстані. Це може бути перегляд фільму, а потім його обговорення, ранкова або вечірня пробіжка або читання книг.

Розв'язання конфліктів розмовою

Як тільки виникають будь-які непорозуміння, важливо їх одразу вирішити. Робити це варто за допомогою розмови, а не в переписці, адже у листуванні не завжди можна правильно прочитати емоцію людини. А це, своєю чергою, вливає на трактування та сприйняття.

Спільні плани

Попри нелегкий період зараз, не забувайте мріяти та думати про майбутнє. Саме це допоможе вам "триматися на плаву" та подолати негаразди разом.

Варто зазначити, що ці поради можуть здаватися занадто простими, але саме вони є тими цеглинками фундаменту міцних стосунків.

Раніше ми писали, що трьом знакам Зодіаку незабаром доведеться поборотися за кохання. Однак, складний період у житті переросте у щасливий.