"Це було свято для двох": чому Аліна Гросу відмовилася від пишного весілля з чоловіком-іноземцем (відео)

Читать на русском
Автор
Аліса Гросу розповіла про друге весілля Новина оновлена 29 червня 2024, 20:36
Аліса Гросу розповіла про друге весілля. Фото Інстаграм Аліни Гросу

Артистка досі не розкриває імені свого коханого

Відома українська артистка Аліна Гросу, яка в березні 2024 року одружилася вдруге, поділилася деякими подробицями свого весілля з чоловіком-іноземцем. Співачка вирішила відмовитися від пишної урочистості цього разу і пояснила чому.

Коментар з приводу свого весілля та ведення побуту з коханим вона залишила Славі Дьоміну. Відомо, що зараз Гросу перебуває за кордоном, бо знімається у фільмі. Але незабаром вона планує повернутися до України.

Аліса Гросу розповіла про друге весілля

Другий шлюб української співачки став несподіванкою для шанувальників, оскільки Аліна ретельно приховує своє життя. Вона навіть досі не розкрила особистість свого чоловіка. Відомо лише, що її обранцем виявився іноземець і співачці навіть не довелося вчити його українській мові, бо "він одразу все розумів".

Аліна Гросу зізналася, що відмовилася від пишної урочистості, бо це не на часі й, на її думку, щастя у шлюбі не залежить від того, наскільки грандіозним було весілля.

Аліна Гросу
Аліна Гросу у весільній сукні

Українська виконавиця розповіла, що це був добрий і приємний вечір, присвячений лише їм двом. За словами Гросу, вони із коханим хотіли подарувати казковий момент один одному, а не гостям.

Аліна Гросу
Весілля Аліни Гросу

Щодо побуту, то всі домашні обов’язки артистка ділить із чоловіком порівну. Вони ведуть побут за принципом "50 на 50". Аліна наголосила, що їй це зручно, і що вона вдячна чоловіку, що вони змогли домовитись.

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Аліна Гросу зізналася, що вони з коханим планують поповнення у родині. Знаменитість наголосила, що її чоловік дуже любить дітей.