Забудьте про "важкі" локони і складні стрижки: які зачіски в моді влітку 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
580
Які зачіски в моді цього літа
Які зачіски в моді цього літа. Фото Pinterest

Цьогоріч в моді короткі стрижки

Красива і трендова стрижка — запорука красивого образу. Обирати її варто дуже ретельно і відповідно до форм та особливостей вашого обличчя. Неправильна зачіска і стрижка можуть повністю зіпсувати лук і спотворити зовнішність.

Варто слідувати модним тенденціям і робити актуальні зачіски цього літа. Тренди постійно змінюються, тому варто за ним слідкувати, щоб не виглядати старомодно.

Які зачіски модні влітку 2024

Боб

Для тих, не любить витрачати багато часу на вкладання волосся, це ідеальний варіант. Особливо актуальна така зачіска для літа — так вам не буде спекотно. Боб розкішно виглядає і на світлому, і на темному волоссі.

Які зачіски в тренлі влітку 2024
Фото: pinterest

Боб довжини міді

Така зачіска ідеальна для тих, хто не любить надто коротке волосся, але й не хоче відрощувати довжину. Така стрижка може збиратися у хвостик, а також вкладається у локони, легкі хвилі.

Трендові зачіски літо 2024
Фото: pinterest

Легкі хвилі або щільні кучері

Припиніть випрямляти кучеряве волосся. Цього літа в тренді натуральність і природність. Ви в будь-якому випадку будете в тренді. Власницям прямого волосся можна впевнено експериментувати із хвилями різних об’ємів та структур. Однак варто забути про лялькові завитки і складні локони.

Які зачіски в моді влітку 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски модні влітку 2024. Для такої зачіски не потрібно шукати приводу, дозвольте собі бути прекрасною завжди!