Більше не маленька Бджілка: як змінилася Аліна Гросу за майже 25 років на сцені (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 липня 2024, 09:43

Свою кар’єру зірка почала чи не з пелюшок

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно засвітила свого обранця та заговорила про дітей, будує свою сценічну кар’єру чи не з пелюшок. Артистка почала виходити на сцену з трирічного віку і до 29-річчя вже має за плечима величезний музичний репертуар, кілька ролей у кіно та серіалах, а також два заміжжя.

"Телеграф" вирішив дослітили, як змінювалася зовнішність та репертуар Аліни Гросу за майже 25 років на сцені. Як відомо, співачка із самого дитинства почала виступати і продовжує це робити й зараз.

Все почалося з Бджілки

Коли Аліна Гросу тільки-но починала свою кар’єру, а це було в дуже юному віці, у неї був відповідний репертуар — вона співала дитячі пісні. І саме дитяча пісня "Бджілка" принесла співачці впізнаваність та широку популярність. Артистку і дотепер іноді називають Бджілкою, а багато шанувальників наспівують цю мелодію.

До речі, образ маленької Аліни Гросу з дрібними темними кучерями у фанатів чітко асоціюється з піснею та кліпом "Бджілка".

Дорослішання та експерименти з образами

За свою кар’єру Аліна Гросу багато експериментувала з образами та зовнішністю. Вона була і блондинкою, і рудою, і брюнеткою, приміряла різну довжину і текстуру волосся. Також пробувала різні макіяжі та носила зухвалі вбрання.

Розпал експериментів із образами у Аліни припав на так званий перехідний вік. А після повноліття артистка додала у свої кліпи та сценічні костюми все більше образів та вбрань, які підкреслювали її сексуальність.

До речі, багато шанувальників упевнені, що артистка навіть користувалася послугами пластичних хірургів у гонитві за ідеальною зовнішністю. Аліні приписують пластику грудей, носа та обличчя загалом. Проте співачка у всіх інтерв’ю та в соцмережах заявляє, що ніколи не робила жодних хірургічних втручань, а її зовнішність — це від природи.

Як співачка виглядає зараз

У 2019 році Аліна Гросу вийшла заміж за росіянина Олександра Комкова та зіграла розкішне весілля в Італії. Проте, заміжнє щастя співачки тривало недовго і в тому ж році вони з чоловіком розлучилися.

Аліна Гросу та її перший чоловік Олександр Комков

А нещодавно артистка зізналася шанувальникам, що стала дружиною вдруге, проте свого обранця ретельно ховає від громадськості.

Щодо образу, то зараз він у 29-річної Аліни Гросу сформований і майже не змінюється. Вона останнім часом блондинка з довгим волоссям та спокійним макіяжем. Сексуальність у образі співачки також присутня, проте вона вже не так сильно її підкреслює та випинає.

Раніше "Телеграф" розповідав, як підросла та змінилася дочка запроданки Ані Лорак. Скільки їй років і чи вона спілкується з батьком.