Станьте зіркою пляжу: ці купальники зараз на піку популярності (фото)

Читать на русском
Автор
Які купальники в моді влітку 2024 Новина оновлена 28 червня 2024, 10:06
Які купальники в моді влітку 2024. Фото pexels.com

Цього літа в моді елегантність та мінімалізм

При виборі купальника слід орієнтуватися на модні тенденції, щоб навіть на пляжі виглядати стильно та сучасно. Цього сезону представлені моделі купальників, які будуть на піку популярності, за допомогою яких можна підкреслити свій стиль та індивідуальність.

У матеріалі Who What Wear показані модні моделі купальників, які допоможуть вас почувати себе впевнено та привабливо. Попри те, що зараз ставка на мінімалізм та елегантність, на яскраві кольори заборон немає.

Червоний купальник

Червоний колір сам по собі привертає увагу та асоціюється з енергією, пристрастю та впевненістю. Такі купальники представлені в різних стилях — від класичних бікіні до елегантних монокіні й спортивних моделей. Це дає змогу кожній жінці знайти свій ідеальний варіант.

Червоний купальник
Модні купальники 2024

Жовтий купальник у клітинку

Тренд на цей купальник повернувся із 50-х років. Він дуже елегантний і яскравий — це, що потрібно, щоб почуватися зіркою пляжу. Така модель додасть ретно-нотки та грайливість вашому образу.

Жовтий купальник у клітинку
Які купальники в моді цього літа

Купальники з вирізами

Багато моделей зосереджені на декольте. Стилісти цього сезону пропонують звернути увагу на топи-халтери, які додають гламуру навіть найпростішому образу.

Білий купальник
Стильні купальники 2024

Чорно-білі купальники

Це класичний та елегантний вибір, який ніколи не виходить із моди. Цього сезону такі купальники знову в тренді завдяки своєму стильному контрасту та універсальності. Чорно-біла гама підходить для будь-якого типу фігури та створює витончений образ, підкреслюючи переваги та приховуючи недоліки.

Чорно-білий купальник
Ці купальники в тренді влітку 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, що лляні шорти — писк літньої моди. Дізнайтеся, як і з чим їх стилізувати та носити.