"Маю сум в душі за деякі речі": вагітна блогерка Верба відверто поспілкувалася з підписниками

Читать на русском
Автор
Юлія Верба пожалілася на емоційний стан Новина оновлена 27 червня 2024, 13:07
Юлія Верба пожалілася на емоційний стан. Фото instagram.com/verbaaa.verbaaa

За деякими обставинами в сім'ї у блогерки присутній сум

Популярна українська блогерка Юлія Верба, яка нещодавно розповіла про свої величезні доходи під час війни, відверто розповіла підписникам, що попри гарні заробітки та вагітність, має сум на душі через певні обставини в сім’ї та ситуацію в країні.

Блогерка ділиться, що і вона, і її чоловік здорові, виношують дитинку і мають улюблену, однак не може бути повністю щасливо. Про це Юлія Верба розповіла на своїй сторінці в Instagram, виклавши сторіс, де відповідала на запитання підписників.

"Звичайно, що з певними обставинами в сім’ї і ситуацією в країні присутній сум. Але я фокусуюсь на позитиві. Я і чоловік здорові, живемо в любові, виношуємо маленьку кровиночку. Маю любиму справу, яка приносить крім задоволення і кошти", — відверто ділиться блогерка.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Юлія також розповідає, що відчуває фінансову незалежність і почувається реалізованою та енергетично сильною. Попри це дівчина зізнається, що має сум на душі.

"Захоплююсь собою, живу в гармонії з собою. Тому щаслива, але маю сум в душі за деякі речі, які вирішує лиш Бог", — ділиться Верба.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співак Parfeniuk і блогерка Сімбочка похрестили дитину і вперше показали доньку. Виконавець пісень "Відриваючись від землі" і "Провела екскурсію" став наймолодшим батьком шоубізнесу.