Всього два інгредієнти — і морозиво на столі: з чого його приготувати
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Такий рецепт стане вашим улюбленим
Морозиво є улюбленими літніми ласощами дітей та дорослих. Воно буває з різними смаками: ягідне, шоколадне, горіхове чи у вигляді замороженого льоду.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом морозива, яке легко можна приготувати вдома. Воно складається всього з двох інгредієнтів, інформують на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати морозиво вдома
Інгредієнти:
- вершки 33% – 350 г;
- згущене молоко – 150 г;
- ванілін – на кінчику ножа;
Спосіб приготування:
- Вершки почати збивати на низьких обертах міксера.
- Поступово збільшити потужність та збити масу до м'яких піків.
- Далі потрібно потрошки додати згущене молоко, продовжуючи збивати.
- Якщо додати варену згущенку, то вийде морозиво зі смаком крем-брюле.
- Коли вершки зі згущенкою будуть достатньо збиті, їх потрібно поставити у морозилку на 8 годин та можна куштувати.
Раніше ми писали, як приготувати салат з полуницею та руколою. Він вийде незвичайним та поживним.