Магазинного більше не захочеться: як приготувати ягідне морозиво вдома

Читать на русском
Автор
Цей молочний десерт люблять і діти, і дорослі
Цей молочний десерт люблять і діти, і дорослі. Фото Meta.ua

Цей рецепт додасте у скарбничку улюблених

Морозиво є найпопулярнішим літнім десертом. Воно може мати десятки смаків, серед яких одним із найпопулярніших є шоколадне. Воно може відрізнятися за складом, його можна купити в магазині або ж приготувати вдома.

Одного разу приготувавши домашнє морозиво ви вже не захочете куштувати з магазину. При цьому, приготувати його досить легко, інформують на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".

Як приготувати ягідне морозиво

Інгредієнти:

  • вершки 33% – 500 мл;
  • згущене молоко (сире) – 160 г;
  • ягоди – 120 г;

Спосіб приготування:

  1. Ягоди збити у блендері та перетерти через сито.
  2. Холодні вершки збити до піків, додати згущене молоко, перемішати та розділити на дві частини.
  3. В одну частину додати ягідне пюре, перемішати.
  4. Викласти суміш у лоток по черзі, злегка перемішати та поставити у морозилку десь на 5 годин.

Раніше ми писали, як приготувати панна-котту з полуниці. Це ідеальний літній десерт без випічки.