У приталеній блакитній сукні: 43-річна Періс Гілтон ефектно зʼявилася на публіці у Вашингтоні (фото)

Читать на русском
Автор
Періс Гілтон виступила на слуханнях у Комітеті Палати представників у Вашингтоні Новина оновлена 26 червня 2024, 22:55
Періс Гілтон виступила на слуханнях у Комітеті Палати представників у Вашингтоні. Фото Getty Images

Зірка відвідала важливий захід

Популярна американська світська левиця Періс Гілтон вражає громадськість своїми стильними луками, коли виходить у світ. Вона вміє елегантно виглядати не лише на фешн-заходах, але й на цілком важливих подіях. Також модель порушує підтримує важливі соціальні питання, наприклад, із захисту дітей.

Так, знаменитість з'явилась на слуханнях у Комітеті Палати представників у Вашингтоні. Вона висловлювалась на тему "Зміцнення добробуту і захист дітей Америки". На такий захід Гілтон обрала стриманий та витончений образ.

Періс постала перед Комітетом у ніжно-блакитній сукні приталеного крою нижче коліна. Зверху можна побачити білий комірець, а сама сукня пошита з гіпюру. Прикрасами на такого одязі стали срібні гудзики та лаконічні кишені. Модель виглядала у такому образі дуже елегантно та стильно.

Періс Гілтон обрала стриманий лук у Комітет Палати представників у Вашингтоні
Періс Гілтон обрала стриманий лук у Комітет Палати представників у Вашингтоні, Фото: Getty Images

Вдалим доповненням луку стали молочні туфлі з гострими носиками на шпильках. Їх родзинкою стали тоненькі ремінці, обшиті камінням. Також знаменитість обрала класичну сумку-конверт люксового бренду Chanel білого кольору.

Періс Гілтон з'явилась у Комітеті Палати представників у Вашингтоні
Періс Гілтон з'явилась у Комітеті Палати представників у Вашингтоні, Фото: Getty Images

Образ завершила красива укладка з легких локонів і ніжний макіяж. На захід такого характеру Періс вирішила прийти без яскравих аксесуарів. Вона мала лише один перстень з срібним каменем.

Періс Гілтон виступила перед Комітетом Палати представників у Вашингтоні
Періс Гілтон виступила перед Комітетом Палати представників у Вашингтоні, Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про розкішний образ моделі Наомі Кемпбелл на французькому Тижні моди. Вона обрала на захід яскравий одяг, обшитий паєтками.