55-річна Кейт Бланшетт підкреслила струнку фігуру елегантним комбінезоном (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 червня 2024, 15:55

Актриса виглядала просто чудово

Популярна голлівудська зірка австралійського походження Кейт Бланшетт, яка нещодавно засяяла на Каннському кінофестивалі, не перестає радувати шанувальників своїми світськими виходами та стильними образами. Так, цього разу актриса з’явилася на Тижні моди в Парижі і захопила своїм новим луком.

Як виявилося, Кейт Бланшетт прийшла на показ Giorgio Armani Prive Haute Couture осінь/зима 2024-2025 у рамках Тижня моди у Парижі 25 червня. Вона привернула увагу фоторепортерів своїм незвичайним елегантним образом.

Фото: Getty Images

Як видно, для світського виходу Кейт Бланшетт одягла незвичайний чорний комбінезон із декором, який підкреслив її струнку фігуру та аристократичну блідість шкіри. На плечі зірка накинула елегантний чорний піджак, який час від часу то знімала, то вдягала знову.

Фото: Getty Images

Волосся знаменитості було зачесане назад у стильному укладанні, а на її обличчі був легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. Завершували модний лук чорні човники на шпильці, які візуально видовжили постать актриси.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дженніфер Лопес у наряді від Dior викликала фурор на Тижні моди в Парижі. Зірка прикувала до себе погляди шанувальників та фоторепортерів.