Дженніфер Лопес у вбранні від Dior викликала фурор на Тижні моди в Парижі (фото)

Читать на русском
Автор
921
Дженніфер Лопес блиснула незвичайним вбранням на Тижні моди в Парижі Новина оновлена 25 червня 2024, 11:59
Дженніфер Лопес блиснула незвичайним вбранням на Тижні моди в Парижі. Фото Getty Images

Зірка розбурхала новим світським виходом

Відома американська співачка та актриса Дженніфер Лопес, яка нещодавно вразила публіку сміливим луком, продовжує розбурхувати шанувальників своїми світськими виходами. Так, цього разу знаменитість з’явилася на Тижні моди в Парижі і збентежила стильним образом від іменитого будинку моди Dior.

Як виявилося, Дженніфер Лопес відвідала Тиждень моди в Парижі і побувала там показ колекції Haute Couture осінь/зима 2024-2025 від Christian Dior. І для цього виходу Джей Ло обрала епатажне вбрання від цього бренду.

Дженіфер Лопес
Фото: Getty Images

Як видно, на показі Дженніфер Лопес позувала фоторепортерам у розкішній нюдовій сукні асиметричного крою та з поясом, яка гарно підкреслило струнку фігуру. У комплекті із сукнею була цікава накидка, якою співачка час від часу прикривала плечі.

Дженніфер Лопес, Dior
Фото: Getty Images

Свій образ Дженніфер Лопес доповнила чорними шкіряними рукавичками та сумочкою, а на її ногах були бежеві босоніжки на високих шпильках. Волосся зірки було зібрано в елегантну зачіску з кокетливими кучерями, а на обличчі був легкий природний макіяж.

Дженніфер Лопес, Париж
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек виставили на продаж свій будинок у Лос-Анджелесі. У мережі говорять про можливе розлучення зіркової пари.