Огірки та помідори врятує аспірин: правила догляду за овочами

Читать на русском
Автор
1457
Чим треба поливати огірки та помідори
Чим треба поливати огірки та помідори. Фото Freepik

Дешевий аптечний засіб змусить овочі краще рости і плодоносити

Досвідчені дачники знають різні методи вирощування і підживлення овочів. Існує багато різних добрив та інгредієнтів, які здатні покращити урожай рослин. Раніше ми розповідали, чим підживити кабачки влітку, а тепер ділимося, як огірки та помідори врятує аспірин.

У догляді за овочами аспірин — незамінний препарат. За допомогою нього рослини будуть більш стійкими до природних умов, будуть краще плодоносити, а шкідники не будуть набридати овочам. Про це розповіли на pixelinform.

Як застосовувати аспірин на городі

  • Догляд. Біля кожної рослин треба прикопати по одній половинці таблетки аспірину. Розмістити треба близько до кореневої системи, але не пошкодити її.
  • Полив. З нього можна зробити спеціальний розчин. 4 таблетки аспірину треба розчинити у 10 л води. Цією рідиною треба поливати огірки й помідори. Розчин повинен бути свіжим. Краще не залишати, щоб він довго стояв.
  • Для обприскування. На одну рослину буде йти по дві склянки — 300-400 мл. У 10 л води треба додати 2 таблетки аспірину і обприскувати помідори та огірки.

Раніше "Телеграф" розповідав, які помилки найчастіше допускають під час поливу перцю. Через це вони можуть припинити плодоношення.