Додайте блиску: модні ідеї для манікюру на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити влітку 2024 року
Який манікюр зробити влітку 2024 року. Фото Freepik

Будь-який дизайн буде виглядати цікавіше, якщо використовувати для декору блискітки

Існує безліч варіантів літнього манікюру, які можуть покращити ваш образ. Але якщо ви хочете привернути увагу та стати зіркою будь-якої прогулянки, додайте трохи блиску у свій дизайн.

У матеріалі "Апостроф" підказали модницям кілька ідей блискучого манікюру, який підійде під будь-який сезон та образ. Такий манікюр не тільки підкреслить вашу індивідуальність, але й надасть вашому стилю яскравості та шарму.

Який блискучий манікюр зробити влітку 2024 року

Використання блискіток у дизайні манікюру робить його цікавим та оригінальним, додаючи певної грайливості. Блискітки можуть бути використані для створення акцентів на окремих нігтях або як основний елемент дизайну. Все залежить від ваших побажань.

Однотонне покриття з дрібними блискітками

Такий варіант манікюру виглядатиме дуже елегантно. Для літнього сезону вибирайте ніжніші кольори, наприклад, бузковий, рожевий, нюдовий або блакитний. Цей дизайн чудово доповнить ваш look.

Блискучий манікюр
Ідеї манікюру на літо 2024

Однотонне покриття з великими блискітками

Можна зробити акцент не на відтінках, а саме на блискітках, обравши їх більшого розміру. Такий дизайн поєднує в собі елегантність і яскравість, роблячи нігті виразними, тому вони привертатимуть увагу.

Манікюр з блискітками
Манікюр на літо 2024

Французький манікюр з блискітками

Якщо віддаєте перевагу класиці, тоді сміливо вибирайте французький манікюр, але додайте в нього трохи блиску, тоді нігтики виглядатимуть святково. Для покриття вибирайте пастельно-рожеві відтінки, а ось кінчик нігтя зробіть білим, а біля основи нанесіть блискітки.

Французький манікюр з блискітками
Ідеї блискучого манікюру

Блискучий манікюр з ефектом омбре

Приголомшливий вибір для тих, хто хоче додати особливість до свого стилю. Градієнтний перехід з додаванням блискіток створює чудовий візуальний ефект, роблячи нігті особливо привабливими та модними.

Манікюр з ефектом омбре
Модні ідеї манікюру на літо

Раніше "Телеграф" писав про ідеї літнього манікюру, які додадуть образу грайливості. Таке покриття нігтів чудово відповідає атмосфері теплого сезону.