Гайді Клум оголилася на популярному шоу (відео)

Читать на русском
Автор
Зірка вразила фанів Новина оновлена 23 червня 2024, 15:08
Зірка вразила фанів. Фото Getty Images

Зірка зняла піджак просто під час знімання

Відома німецька модель та акторка Гайді Клум, яка нещодавно засяяла на червоній доріжці в США, вразила шанувальників тим, що оголилася в кадрі на популярному шоу. Зірка приголомшила фанів.

Це трапилося на шоу "Hot Ones". Акторка куштувала гострі крильця, відповідаючи на питання ведучого. За правилами, щоразу страва була все гострішою.

Гайді Клум розповіла, що не любить гостру їжу і зазвичай куштує нейтральні страви. Під кінець шоу зірка зізналася, що від кількості гострого перцю їй стає спекотно. У результаті вона просто зняла свій піджак і продовжила зніматися у червоному бюстгальтері.

Ведучий шоу здивувався від такого рішення зірки і викрикнув: "Ого! Тепер мені теж стає жарко, Гайді!". Він також запитав, яка вартість була найдорожчого її бюстгальтера. Гайді Клум розповіла, що це був ліф на показі Victoria’s Secret Fashion Show, який був прикрашений камінням і коштував близько 13 млн доларів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Демі Мур з дочкою відвідали показ модного будинку Dior у Парижі. Зірка мала розкішний вигляд.