Створіть ідеальний літній лук: трендові зачіски цього сезону (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 червня 2024, 09:51

Ви точно оберете для себе ідеальну зачіску

Літо — час легких "повітряних" зачісок, макіяжів та вбрань. В цю пору хочеться виглядати не лише красиво, але й стильно. Тому варто обирати модні зачіски для цього теплого сезону.

Влітку часто з’являється бажання експериментувати з зовнішністю і робити цікаві та стильні зачіски. Як створити красивий літній лук, розповіли на elle.ua.

Які зачіски в моді влітку 2024

Ефект мокрого волосся

Така зачіска виглядає, як мокре волосся після моря. Це розкішний варіант зачіски, щоб поєднувати її з легкою сукнею та тонких бретелях та легким макіяжем. Зробити "мокре" волосся можна за допомогою гелю для укладки.

Фото: pinterest /Pinterest

Легкі локони

Для створення ідеального літнього образу підійдуть легкі локони. Вони зроблять ваш лук невимушеним, але розкішним водночас. Легка сукня з відкритими плечима чудово підійде до такої зачіски.

Фото: pinterest /Pinterest

Обручі

Чудово доповнюватиме літні образи обруч. Так, це аксесуар був в моді в 90-х роках, однак цього літа повернувся у тренди. Розпущене або зібране у хвіст волосся, прикрашене масивним обручем, матиме стильний і красивий вигляд.

Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які літні зачіски виглядають стильно, а робляться легко. Ви точно оберете для себе ідеальну.