Гуморист Володимир Жогло зізнався, чи спілкується з екскерівником Притулою (відео)

Читать на русском
Автор
1615
Володимир Жогло і Сергій Притула - куми
Володимир Жогло і Сергій Притула - куми. Фото instagram.com/zhohlovolodymyr

Жогло розповів, що часто сварився з ексколегою

Популярний український комік Володимир Жогло, який став відомим завдяки "Вар’ятам", розповів, чи підтримує дружні стосунки з колишнім колегою Сергієм Притулою.

За словами гумориста, війна не погіршила їхні стосунки, однак вони стали значно менше часу проводити разом. Про це Жогло поділився в інтерв’ю для "Неймовірної правди про зірок".

"Питаюся, як його сім'я. У нього також є проблеми на Фонді, бо навантаження – колосальне. Словом, тем для розмов – багато. Ми багато спілкуємося. І принагідно раді бачити один одного завжди", — ділиться гуморист.

Також Володимир Жогло розповів, який Сергій Притула, як керівник. Комік ділиться, що ексшоумен вимогливий.

"Сергій як керівник – жорсткий і вимогливий. Сварилися систематично через матеріал. Бо ми дуже часто були впевнені в чомусь, в чому він категорично казав, що то було не смішно. Але ми виходили з цих ситуацій", — розповів Жогло.

Відомо, що Володимир Жогло і Сергій Притула — не лише колеги у минулому, а й куми. Вони дружать вже досить довго — понад 5 років.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Юрій Великий поглумився зі спроби росіян зробити "свою" Олімпіаду. У пародії Юрій Великий зобразив спортивного журналіста, який спілкується з відеозв’язку з російським "спортсменом", який приїхав до Казані на спортивні змагання.