Комік Юрій Великий поглумився зі спроби росіян зробити "свою" Олімпіаду (відео)

Читать на русском
Автор
549
Юрій Великий втілив одразу двох персонажів Новина оновлена 19 червня 2024, 21:56
Юрій Великий втілив одразу двох персонажів. Фото Скріншот відео

Комік зробив кумедну пародію та повеселив українців

Відомий український комік, пародист та актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який раніше пародіював Володимира Зеленського, з початку війни почав робити їдкі пародії на росіян та все, що з ними пов’язано. Так, цього разу комік порадував українців новою пародією на спробу росіян зробити "свої" Олімпійські ігри.

У пародії Юрій Великий зобразив спортивного журналіста, який спілкується з відеозв’язку з російським "спортсменом", який приїхав до Казані на спортивні змагання. Виглядають ці два персонажі вельми епічно.

"Вже кілька років російські спортсмени не можуть брати участь в Олімпійських іграх під своїм прапором. Щоб хоч якось тримати їх у тонусі та дати їм можливість позмагатися з колегами з інших країн, було організовано так звані "Спортивні ігри БРІКС", які в цьому році пройшли в Казані. За задумом організаторів, ці ігри мали стати гідною альтернативою традиційній Олімпіаді, але, зрештою, вийшла лише жалюгідна копія", — розповів Юрій Великий у підписі до відео.

Користувачі не пройшли повз і відразу почали коментувати нову пародію коміка, відзначаючи точність його формулювань і комічність образів.

Юрій великий пародія

Раніше "Телеграф" розповідав, що Юрій Великий із "Квартал 95" підірвав мережу пародією на звільненого Шойгу. Пародія вийшла дуже веселою та цікавою.