Ненудна класика: модні ідеї місячного манікюру під будь-який образ (фото)

Читать на русском
Автор
Цікаві дизайни місячного манікюру Новина оновлена 19 червня 2024, 16:24
Цікаві дизайни місячного манікюру. Фото pinterest.com

Такий варіант манікюру дає майстрам багато простору та ідей для творчості

Ідей для створення стильного манікюру існує безліч, але якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму, варто звернути увагу на місячний дизайн. Цей елегантний та лаконічний стиль підкреслює витонченість нігтів та ідеально підійде для будь-якого образу.

У матеріалі "Фокус" модницям підказали цікаві ідеї місячного манікюру на літо. Він дозволяє грати з кольрарми та формами, створюючи унікальні та витончені дизайни.

Ідеї місячного манікюру на літо 2024

Місячний манікюр досі залишається в моді, особливо якщо зуміти показати, що класика може бути ненудною. Головне лише впроваджувати у дизайн свіжі ідеї та модні тенденції.

Замість "усмішки" використовуйте стрази

Зробити свій манікюр більш жіночним та вишуканим можна шляхом стразів, просто зробіть з них "усмішку". І чим меншим буде каміння, тим акуратніше виглядатиме такий дизайн. Такий манікюр підійде як для повсякденного образу, так і для якогось заходу.

Місячний манікюр
Ідеї місячного манікюру 2024

Розпис

Ще один варіант ніжного манікюру. Якщо ви не хочете створювати лунку контрастним лаком, можна зробити такий манікюр більш незвичайним і спробувати зробити гарний розпис. Такий манікюр вийде дуже оригінальним.

Місячний манікюр 2024
Ідеї літнього манікюру

Кольоровий місячний френч

Відмінний варіант манікюру на літо, для його створення потрібно використовувати яскраву базу для всього нігтя, або контрастний колір для покриття місячної зони. Відтінки вибирайте на власний розсуд, якщо хочете додати більше фарб, тоді робіть наголос на насичених кольорах.

Місячний френч
Кольоровий місячний френч

Чистий місячний френч

Покрийте нігтики нейтральним або кольоровим лаком, а зони лунок залиште незабарвленими. Влітку можна вибирати рожевий, червоний, зелений, вони додадуть образу свіжості та піднімуть вам настрій.

Ідеї манікюру
Червоний місячний манікюр

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.