Гарячий тренд літа – червоні босоніжки: чому вони такі популярні (фото)

Читать на русском
Автор
Червоні босоніжки стали справжнім хітом цього літа Новина оновлена 19 червня 2024, 22:55
Червоні босоніжки стали справжнім хітом цього літа. Фото Pinterest

Як червоні босоніжки стали головним трендом цього літа

Нарівні з балетками та ретро-стилем у тренди повернулися червоні босоніжки на підборах. Це взуття дуже швидко підкорило не лише подіуми високої моди, а й вуличний стиль. "Телеграф" вже розповідав про найгарячіші тренди літа, а сьогодні ділиться, чому червоні босоніжки стали такими популярними серед модниць.

Червоні босоніжки виглядають дуже ефектно та жіночно, особливо якщо йдеться про взуття на підборах чи шпильках, пише 24tv.ua. Такі босоніжки здатні підкреслити літні образи та подарувати впевненість у собі. Вони чудово підійдуть до легких суконь, коротких спідниць і навіть до шортів.

червоні босоніжки
Фото: Pinterest

Червоні босоніжки – головний тренд літа

Ще з минулого осіннього сезону червоний колір не сходить із модних подіумів та обкладинок глянцю. Багато дизайнерів використовували відтінки червоного у своїх колекціях. У літньому сезоні цей колір знайшов своє відображення у босоніжках на підборах.

І хоча багато хто вважає, що червоний колір вже віджив своє, стилісти та дизайнери переконані, що червоний – це класика, тому йому є місце на модних радарах.

червоні босоніжки на шпильці
Фото: Pinterest

Раніше на модному олімпі вже побували червоні балетки, човники, кросівки. Зараз настав час легких босоніжок на шпильках. Тому сміливо додавайте їх у свій літній гардероб та створюйте яскраві та ефектні образи на літо.

Раніше "Телеграф" розповідав про повернення "желейних" босоніжок у тренди. Дізнайтесь, з чим їх носити влітку 2024 року.