Японський манікюр - актуальний тренд: добірка красивих ідей (фото)

Читати російською
Автор

У тренді — простота

Яскраві нігті з дизайном чи різними техніками подобаються далеко не всім. Деякі жінки надають перевагу прозорому лаку або взагалі відмовляються від покриття. Нещодавно ми ділилися з вами ідеями місячного манікюру, який буде доречним під будь-який одяг. А тепер розповімо про вічну класику — японський манікюр.

Японський манікюр створює враження повної його відсутності. Таке покриття максимально наближене до природнього кольору нігтьової пластини. Тому має натуральний та дуже ніжний вигляд. У процесі нігті роблять доглянутими, з простою формою та глянцевим блиском, пише WoMo.

Під час сеансу використовують лише натуральні засоби, які покращать стан нігтів. Багато дівчат і жінок припиняють наносити гель-лак і надають перевагу японському манікюру. Бо він — про легкість, натуральність та природній блиск.

До речі, якщо ви хочете відновити нігті після тривалого носіння гель-лаку, це саме те, що треба. Після такої процедури вони стануть більш здоровими й красивими.

Японський манікюр, Фото: Pinterest
Японський манікюр, Фото: Pinterest
Японський манікюр, Фото: Pinterest
Японський манікюр, Фото: Pinterest
Японський манікюр, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про ідеї літнього манікюру, які додадуть образу грайливості. Таке покриття нігтів чудово відповідає літній атмосфері.