Максимально швидко та просто: як приготувати горіховий кекс без міксера

Читать на русском
Автор
Така випічка нікого не залишить байдужим
Така випічка нікого не залишить байдужим. Фото 1000.menu

Пухкий, золотистий ароматний кекс

Якщо хочеться чогось смачненького, зовсім необов'язково бігти до магазину. Можна приготувати смачну випічку нашвидкуруч з простих інгредієнтів.

Однією із таких є горіховий кекс, який не потребує багато зусиль та коштів, однак виходить дуже смачним. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina cooking".

Як приготувати горіховий кекс

Інгредієнти:

  • цукор – 180 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • олія – 100 мл;
  • борошно – 260 г;
  • молоко – 200 мл;
  • розпушувач – 15-20 г;
  • ванільний цукор – 2 ч. л.;
  • родзинки – 60 г;
  • горішки – 120 г;

Спосіб приготування:

  1. В миску викласти 3 яйця та перемішати вінчиком.
  2. Додати цукор, ванільний цукор, сіль та знову перемішати.
  3. Додати молоко, олію і знову перемішати.
  4. До борошна додати розпушувач і просіяти через сито до інших інгредієнтів, ретельно вимішати.
  5. Горішки подрібнити у блендері, додати в тісто разом з родзинками та перемішати.
  6. Форму змастити олією або вершковим маслом, вилити тісто.
  7. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  8. Готовий кекс залишити охолонути, витягнути з форми та подавати до столу.

Раніше ми писали, як приготувати пиріг з лохиною. Пухке тісто та глазур з білого шоколаду вразить близьких.