Максимально швидко та просто: як приготувати горіховий кекс без міксера
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Пухкий, золотистий ароматний кекс
Якщо хочеться чогось смачненького, зовсім необов'язково бігти до магазину. Можна приготувати смачну випічку нашвидкуруч з простих інгредієнтів.
Однією із таких є горіховий кекс, який не потребує багато зусиль та коштів, однак виходить дуже смачним. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina cooking".
Як приготувати горіховий кекс
Інгредієнти:
- цукор – 180 г;
- яйця – 3 шт.;
- олія – 100 мл;
- борошно – 260 г;
- молоко – 200 мл;
- розпушувач – 15-20 г;
- ванільний цукор – 2 ч. л.;
- родзинки – 60 г;
- горішки – 120 г;
Спосіб приготування:
- В миску викласти 3 яйця та перемішати вінчиком.
- Додати цукор, ванільний цукор, сіль та знову перемішати.
- Додати молоко, олію і знову перемішати.
- До борошна додати розпушувач і просіяти через сито до інших інгредієнтів, ретельно вимішати.
- Горішки подрібнити у блендері, додати в тісто разом з родзинками та перемішати.
- Форму змастити олією або вершковим маслом, вилити тісто.
- Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
- Готовий кекс залишити охолонути, витягнути з форми та подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати пиріг з лохиною. Пухке тісто та глазур з білого шоколаду вразить близьких.