Наймодніше літнє взуття 2024: шість актуальних пар сандалів (фото)

Читати російською
Автор

Є кілька пар взуття, які будуть актуальні не один сезон

Красиві та стильні луки неможливі без вдало підібраного взуття. Щоб актуально виглядати, важливо знати, які варіанти у тренді. Одним із таких є, зокрема, червоні босоніжки на шпильках або підборах. Вони ідеально доповнюють романтичні літні луки.

Переважно влітку модниці одягають сандалі, бо це зручно та практично, саме те, що треба в спекотну погоду. З моди не вийдуть саме класичні моделі, тому на такі й треба орієнтуватися. Обирайте пари з якісних матеріалів, щоб не натирали ваші ніжки. Vogue пропонує кілька найбільш вдалих варіантів на літо.

Сандалі з ремінцями

Якщо хочеться елегантних і жіночих образів, при цьому не мучитися не високих підборах, є альтернатива. Це сандалі на низьких підборах або шпильках з ремінцями. Їх легко комбінувати як сукнями й спідницями, так і брюками й шортами. Можна обирати як яскраві, так і спокійні відтінки, залежно від уподобань.

Сандалі з ремінцями, Фото: Pinterest

Рибальські сандалі

Якщо ви понад усе цінуєте власний комфорт, тоді цей варіант саме для вас. Вони защипаються на щиколотці, тож їх зручно носити. Така модель ідеально підійде для довгих прогулянок, відпочинку чи навіть на роботу.

Рибальські сандалі, Фото: Pinterest

Об'ємні в'єтнамки

Масивні в'єтнамки — це те взуття, яке і стильне, і гарне водночас. Модель такого фасону буде актуальною ще довго. Важливо купувати в'єтнамки з м'яких матеріалів, щоб не утворювалися рани на шкірі.

Об'ємні в'єтнамки, Фото: Pinterest

Шльопанці

Зверніть увагу на слайдери, мюлі або звичайні шльопанці. Їх перевага — у комфорті для ваших ніг. Водночас це взуття — поза модою, тому купуйте та не вагайтеся щодо його актуальності.

Шльопанці, Фото: Pinterest

Сандалі з пряжками

Сандалі, у яких пряжки, виготовлені з металу та ще й начищені — це завжди стильно. Таке взуття виглядає дорого й доречно. Обирайте універсальні варіанти, щоб носити їх з різних одягом.

Сандалі з пряжками, Фото: Vogue

Шнуровані сандалі

Сандалі, котрі зав'язують на ніжках вже актуальні не один сезон, і це буде продовжуватися. Вони найкраще пасують під короткі сукні, шорти або ж спідниці. Шнуровані сандалі створюють стильні луки та стають родзинкою образу.

Шнуровані сандалі, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, з чим носити джинсові шорти влітку. Універсальні варіанти зроблять ваші образи зручними на щодень.