Ваші ручки будуть бездоганними: три ідеї літнього манікюру (фото)

Читати російською
Автор

Яскраве покриття — гарна ідея на літо

Манікюр вже став своєрідним аксесуаром у жіночих образах. Він робить луки стильнішими та виразнішими. Існує багато варіантів на літо, які варто спробувати.

Окрім, класичних варіантів манікюру, влітку можна відтворювати найрізноманітніші техніки, дизайни та кольори. Не бійтеся сміливих малюнків, насичених відтінків та інших ідей, які впадатимуть у вічі. "Телеграф" пропонує 3 красивих ідеї манікюру на літній сезон.

Рожевий+блакитний

Це два самодостатніх кольори, які по одинці гарно виглядають. Але разом вони також будуть дуже красиво поєднуватися. Пробуйте різні варіації, і вам точно сподобається.

Рожевий+блакитний манікюр, Фото: Pinterest

"Русалка"

Таке покриття передбачає морські мотиви — мушлі, хвилі, каміння. Так, майстрам манікюру треба добряче попрацювати, щоб вийшла краса. Бо для цього покриття використовують різні гелі й техніки. Але воно того вартує.

Манікюр "Русалка", Фото: Pinterest

"Дим"

Ця техніка отримала таку назву, бо на нігтях виглядає, ніби хтось випустив кольоровий дим. Найчастіше техніку практикують під молочну або білу основу. Це дуже красиво виглядає й привертає увагу.

Техніка «Дим», Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про стильні ідеї місячного манікюру під будь-який лук. Такі варіанти є універсальними, тому підійдуть всім.