"Ніжність і пристрасть в одному флаконі": Тіна Кароль похвалилася формами у піджаку на голе тіло (фото)

Читать на русском
Автор
568
Тіна Кароль знялася у стильній фотосесії Новина оновлена 20 червня 2024, 09:21
Тіна Кароль знялася у стильній фотосесії. Фото instagram.com/tina_karol

Співачка продемонструвала природну красу

Популярна 39-річна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно пройшла курс військової підготовки, захопила кадрами нової стильної фотосесії. Look артистки вийшов дуже жіночним, елегантним та грайливим.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімки, де позує без білизни. Фоловери Тіни Кароль у захваті від її нового образу.

Українська виконавиця обрала для нової фотосесії чорний класичний костюм, який складався зі штанів та піджака оверсайз. Своє вбрання вона доповнила бежевими туфлями на невеликому підборі з гострим носом.

Тіна Кароль
Тіна Кароль показала струнку фігуру

Тіна Кароль одягла піджак на голе тіло, похвалившись своїми гарними формами. Волосся знаменитість розпустила та відмовилася від косметики, продемонструвавши природну красу.

Тіна Кароль
Тіна Кароль знялась в пікантній фотосесії

У своїй публікації артистка закликала підписників йти за своїми мріями: "Не бійся мріяти, не бійся діяти. Мрії живуть у кожному з нас, дарують сили та натхнення".

Тіна Кароль
Тіна Кароль показа нові фотографії

Фоловерам дуже сподобався новий look знаменитості. Вони засипали її приємними коментарями: "Ніжність і пристрасть в одному флаконі", "Неймовірна краса", "Вигляд привабливий та естетичний".

Скріншот Тіни Кароль
Скріншот коментарів Тіни Кароль
Скріншот Тіни Кароль
Скріншот коментарів Тіни Кароль

"Телеграф" писав раніше, як Тіна Кароль зізналася, до якої "крутої" групи намагалася потрапити в юному віці. Артистка згадала свої перші кастинги.