Комік Юрій Великий поглумився зі спроби росіян зробити "свою" Олімпіаду (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 червня 2024, 21:56

Комік зробив кумедну пародію та повеселив українців

Відомий український комік, пародист та актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який раніше пародіював Володимира Зеленського, з початку війни почав робити їдкі пародії на росіян та все, що з ними пов’язано. Так, цього разу комік порадував українців новою пародією на спробу росіян зробити "свої" Олімпійські ігри.

У пародії Юрій Великий зобразив спортивного журналіста, який спілкується з відеозв’язку з російським "спортсменом", який приїхав до Казані на спортивні змагання. Виглядають ці два персонажі вельми епічно.

"Вже кілька років російські спортсмени не можуть брати участь в Олімпійських іграх під своїм прапором. Щоб хоч якось тримати їх у тонусі та дати їм можливість позмагатися з колегами з інших країн, було організовано так звані "Спортивні ігри БРІКС", які в цьому році пройшли в Казані. За задумом організаторів, ці ігри мали стати гідною альтернативою традиційній Олімпіаді, але, зрештою, вийшла лише жалюгідна копія", — розповів Юрій Великий у підписі до відео.

Користувачі не пройшли повз і відразу почали коментувати нову пародію коміка, відзначаючи точність його формулювань і комічність образів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Юрій Великий із "Квартал 95" підірвав мережу пародією на звільненого Шойгу. Пародія вийшла дуже веселою та цікавою.