Дуже вдалий спосіб приготування кабачків: готувати їх будете тільки так

Читати російською
Автор

Такі кабачки виходять особливо апетитними

Ми ділились рецептом апетитної кабачкової намазки. Тепер розповідаємо, як ці круті овочі можна приготувати особливо смачно.

Цей рецепт сирних оладок з кабачків стане справжньою знахідкою для любителів швидких, простих та смачних страв. Ніжні кабачки, доповнені ароматом сиру та зелені, в хрусткій паніровці здивують вас своїм чудовим смаком. Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • 2 кабачки (близько 500 г)
  • 100 г твердого сиру
  • 2 ст. л. сухарів
  • 2 ст. л. борошна
  • 4 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • пучок зелені (петрушка, кріп)
  • сіль, перець
  • соняшникова олія для смаження

Для соусу:

  • 4 ст. л. жирної сметани
  • 2 зубчики часнику
  • пучок кропу, сіль

Спосіб приготування:

  1. Кабачки наріжте тонкими слайсами, посоліть, поперчіть і залиште на 20 хвилин, щоб вони пустили сік. У мисці з'єднайте яйця, подрібнену зелень, тертий сир і подрібнений часник. Додайте сіль і перець.
  2. В іншій мисці змішайте сухарі та борошно. Обваляйте кожен слайс кабачка в сухарно-борошняній суміші, потім занурте у яєчно-сирну суміш.
  3. Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Смажте кабачки з обох боків до золотистої скоринки. Кожен шматочок кабачка повинен бути добре покритим яєчно-сирною сумішшю, за потреби додайте її ложкою зверху.
  4. Викладіть готові кабачки на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію. Подрібніть кріп і часник, додайте їх до сметани, посоліть і добре перемішайте.

Подавайте сирні оладки з кабачками гарячими, поливши зверху ароматним соусом. Також ми ділились рецептом смачних дерунів із кабачків.