Дуже вдалий спосіб приготування кабачків: готувати їх будете тільки так
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Такі кабачки виходять особливо апетитними
Ми ділились рецептом апетитної кабачкової намазки. Тепер розповідаємо, як ці круті овочі можна приготувати особливо смачно.
Цей рецепт сирних оладок з кабачків стане справжньою знахідкою для любителів швидких, простих та смачних страв. Ніжні кабачки, доповнені ароматом сиру та зелені, в хрусткій паніровці здивують вас своїм чудовим смаком. Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 2 кабачки (близько 500 г)
- 100 г твердого сиру
- 2 ст. л. сухарів
- 2 ст. л. борошна
- 4 яйця
- 2 зубчики часнику
- пучок зелені (петрушка, кріп)
- сіль, перець
- соняшникова олія для смаження
Для соусу:
- 4 ст. л. жирної сметани
- 2 зубчики часнику
- пучок кропу, сіль
Спосіб приготування:
- Кабачки наріжте тонкими слайсами, посоліть, поперчіть і залиште на 20 хвилин, щоб вони пустили сік. У мисці з'єднайте яйця, подрібнену зелень, тертий сир і подрібнений часник. Додайте сіль і перець.
- В іншій мисці змішайте сухарі та борошно. Обваляйте кожен слайс кабачка в сухарно-борошняній суміші, потім занурте у яєчно-сирну суміш.
- Розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Смажте кабачки з обох боків до золотистої скоринки. Кожен шматочок кабачка повинен бути добре покритим яєчно-сирною сумішшю, за потреби додайте її ложкою зверху.
- Викладіть готові кабачки на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію. Подрібніть кріп і часник, додайте їх до сметани, посоліть і добре перемішайте.
Подавайте сирні оладки з кабачками гарячими, поливши зверху ароматним соусом. Також ми ділились рецептом смачних дерунів із кабачків.