У повсякденному образі і без макіяжу: Джамала розчулила новим фото з крихітним сином

Читать на русском
Автор
Джамала показала новонародженого сина Новина оновлена 11 червня 2024, 17:18
Джамала показала новонародженого сина. Фото https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Обличчя новонародженої дитини Джамала поки не показує

Популярна 40-річна українська співачка Джамала, яка у травні 2024 року стала мамою втретє, поділилася новим знімком із крихітним сином. Знаменитість починає потроху знайомити дитину зі своєю аудиторією.

Кадр артистка опублікувала в Insta-stories. Джамала насолоджується материнством, але поки що не поспішає показувати обличчя малюка своїм фолловерам.

На фотографії, опублікованій у мережі, українська співачка сидить на стільці у світлих джинсах, блакитній футболці та бейсболці. На руках вона тримає свого третього сина, якого вони разом із чоловіком назвали Алімом.

Дитина загорнута у теплу ковдру білого кольору та одягнена у шапочку. Джамала ніжно дивиться на сина та посміхається. На пальці у неї видніється дитяча соска. Волосся зірки розпущене і видно, що вона без грама косметики.

Джамала
Джамала показала новонародженого сина

З чоловіком Бекіром Сулейманом артистка виховує ще двох дітей: 6-річного Еміра-Рахмана та 3-річного Селіма-Гірая. Джамала до останніх днів вагітності виступала на сцені, приходила на премії та випускала нові пісні.

"Телеграф" повідомляв раніше, українська співачка Джамала влаштувала першу фотосесію для немовляти. Також артистка показала, як виросли її старші діти.