Потрібно лише один банан: за допомогою цієї хитрості ви позбавитеся мошок у будинку

Читать на русском
Автор
Як позбутися мошок Новина оновлена 18 червня 2024, 23:39
Як позбутися мошок. Фото Freepik

Мошки дуже дратують та доставляють дискомфорт

Влітку дуже докучають мухи та мошки, які проникають у будинок та створюють масу незручностей. Однак господиням підказали, як зробити просту та ефективну пастку, яка допоможе впоратися із цією проблемою.

У матеріалі TSN розповіли, що для лайфхака буде потрібно лише один банан. Дотримуйтесь цієї поради й швидко позбавтеся надокучливих комах.

Як позбутися мошок

Мошки можуть з’явитися у будинку з кількох причин. Часто вони залучаються залишками їжі або фруктами, які довго лежать на кухні та починають псуватися. Вологі місця, такі як раковини, відра для сміття і стічні труби, також є ідеальним середовищем для розмноження мошок. Крім того, відкриті вікна та двері без сіток дозволяють комахам легко проникати до будинку.

Щоб позбавитися комах, використовуйте банан. Відріжте від фрукта невелику частину, покладіть у банку чи склянку, а отвір перекрийте саморобною "воронкою". Може підійти аркуш паперу з невеликим отвором. Мошки злетяться на запах банана, потраплять усередину вашої пастки, але вибратися не зможуть.

Банани залучають мошок через свій солодкий аромат і вміст цукрів. Коли банан починає пересихати або ставати перезрілим, він виділяє цей солодкий запах, який приваблює мух та інших комах.

"Телеграф" писав раніше, як у саду зробити "пастку" для комах. Щоб вигнати небажаних гостей, потрібно виконати кілька кроків.