Must have літнього сезону: які міні-сукні зараз у тренді (фото)

Читать на русском
Автор
Які міні-сукні зараз в моді Новина оновлена 11 червня 2024, 22:34
Які міні-сукні зараз в моді. Фото Freepik

За допомогою цих суконь будь-який образ вийде жіночним та стильним

У спеку міні-сукні стають ідеальним вибором для прогулянок та особливих заходів, забезпечуючи комфорт та стиль. Цього сезону вони знову в тренді, пропонуючи різноманітність фасонів та квітів.

У матеріалі Vogue стилісти розповіли, як виглядають наймодніші фасони міні-сукні. Завдяки своїй легкості та елегантності, вони допоможуть створити стильний образ навіть у найспекотніший день.

Які міні-сукні в моді влітку 2024

Сукні з льону світлих відтінків

У спеку краще вибирати вбрання з льону, тому що цей матеріал пропускає повітря. Віддайте перевагу світлим відтінкам суконь, адже вони стануть якоюсь базою для створення красивих образів як для повсякденних прогулянок, так і для важливих заходів.

Міні-сукні
Що носити цього літа 2024

Міні-сукні у стилі бохо

Цього літа у тренді будуть сукні у стилі бохо, вони привертають увагу унікальними етнічними візерунками та натуральними тканинами, створюючи невимушений та стильний образ. Можна вибрати фасон із асиметрією чи додатковими вставками.

Сукня у стилі бохо
Трендові сукні літа 2024

Міні-сукня babydoll

Такий фасон потрапив у тренд завдяки своєму грайливому та жіночному силуету, який підкреслює молодість та свіжість. Їх вільний крій і часто яскраві пастельні забарвлення створюють чарівний і романтичний look. Таке вбрання можна поєднувати з високими підборами або балетками.

Міні-сукня babydoll
Які сукні обирати цього літа

Раніше "Телеграф" писав, які сумки повертаються у моду влітку 2024 року. Серед них навіть ті, що вважалися антитрендами.