Це натуральне добриво підвищить урожай полуниці вдвічі

Читать на русском
Автор
Як збільшити врожай полуниці Новина оновлена 16 червня 2024, 00:01
Як збільшити врожай полуниці. Фото sadiplod

Полуниця вимагає багато води, особливо після цвітіння

Рослини на городі вимагають правильного внесення добрив, тоді вони зможуть забезпечити великий і щедрий урожай. Це стосується і полуниці, яка потребує особливої уваги під час плодоношення.

У матеріалі PrzyślijPrzepis розповіли, яке натуральне добриво слід використовувати, щоб удвічі збільшити врожай смачної ягоди. Дослухайтеся до цієї поради, щоб забезпечити рослині оптимальні умови.

Як збільшити врожай полуниці

Для здорового зростання полуниці необхідна достатня волога в ґрунті та регулярний полив, особливо в періоди активного росту та плодоношення. Оптимальна температура для полуниці становить приблизно 20-25 градусів Цельсія, що сприяє гарному розвитку та формуванню ягід.

Городникам радять удобрювати ягоду різними поживними речовинами, але краще віддати перевагу натуральним підживленням. Найкращою стане саме дріжджова. Завдяки їй кущі будуть плодоносити весь сезон.

Для її приготування візьміть 100 г свіжих дріжджів і розведіть у 2 літрах теплої кип’яченої води. Температура має становити близько 25 градусів. Залишіть розчин на 2-3 години, щоб почався процес бродіння. Отриманий концентрат потрібно розвести в 10 літрах води та одразу використати.

Добриво слід використовувати тричі. Перший раз через 10 днів, як ви висадили полуницю в ґрунт, другий – під час цвітіння та третій – після збирання врожаю (щоб полуниця знову зацвіла).

Раніше "Телеграф" писав, чим варто підгодувати помідори для великого врожаю. Існують засоби, які допоможуть збільшити кількість плодів.