Як збільшити урожай помідорів: допоможе один простий засіб

Читать на русском
Автор
880
Ефективне добриво для підживлення помідорів
Ефективне добриво для підживлення помідорів. Фото Freepik

Томатів на городі стане набагато більше

Помідори мають особливі вимоги у догляді, щоб зростати великими та соковитими. Важливо — не забувати удобрювати їх корисними добривами. Нещодавно ми розповідали, як підживити томати пивом. Крім того, існує ще один простий засіб, який допоможе у цій ситуації.

Чудово підійде для підживлення томатів борна кислота. Вона вбереже їх від хвороб і шкідників, а також збагатить потрібними вітамінами, пише Gradina.max. Якщо цим овочам не вистачає бору, то листя буде світло-зеленим, буде скручуватися та мати нездоровий вигляд.

До того ж добриво з борної кислоти покращить смак томатів і запобігатиме гниттю. Щоб його приготувати, знадобиться один грам борної кислоти та гаряча вода. А от холодна — точно не підійде, бо речовина не зможе розчинитися у такій воді.

Добре розмішайте, аби не було кристалів. Дочекайтесь, поки підживлення охолоне, перелийте його в розпилювач і можете обробляти кущі помідорів. Рекомендується обприскувати рослини принаймні один раз у два тижні.

Раніше "Телеграф" писав, які рослини варто посадити біля томатів, щоб був великий урожай. Це дієвий лайфхак, який знадобиться кожному городнику.