Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекають великі потрясіння, а Овнів — вкладення

Читать на русском
Автор
3555
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року

Тиждень обіцяє бути дуже насиченим

Друга половина червня 2024 року багатьом дасть можливість як слід попрацювати і просунутися на кар’єрних сходах, тоді як інші зможуть знайти нову роботу та фінансову стабільність. Однак у деяких не обійдеться без проблем з грошима.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, вдалі вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Телець — перевернута Вежа

Ви найближчого тижня можете відчувати втрату мотивації та натхнення, небажання щось робити, може навіть дійти до безсоння та депресивного настрою, на тлі чого надходження нових фінансів очікувати не варто. Однак, якщо Ви шукали нову роботу, можливо саме зараз можете її знайти.

Близнюки — Туз кубків

Ця карта обіцяє достаток та добробут. Тиждень буде сприятливим для вирішення робочих питань. Також ви можете отримати подарунок.

Рак — Смерть

У вас попереду глобальна зміна фінансового становища. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Лев — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що цього тижня ви будете тривожні, а вашим очікуванням не судилося здійснитися. Але сильно не сумуйте, швидше за все це тимчасово.

Діва — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Терези — Паж кубків

Інтуїція може допомогти вам відчути перспективні проєкти та вигідні справи наступного тижня, також можливе підвищення на посаді. Однак ви можете бути дещо наївними та довірливими у фінансових питаннях, тому будьте уважні до деталей, щоб не припуститися помилки.

Скорпіон — перевернуті Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Стрілець — Помірність

Наступного тижня ви знайдете баланс між витратами та заробітком. Непомітних багатств і раптових доходів не передбачається, але ви розумно розпоряджатиметеся наявними фінансами. Якщо у вас були якісь конфлікти чи проблеми на роботі, швидше за все ситуація вирішиться.

Козоріг — перевернутий Паж жезлів

Ви можете зіткнутися з відмовою, розчаруванням у своїй справі та втратою ентузіазму. Це може сповільнити вас на професійному шляху, як і ваші прибутки.

Водолій — П’ятірка жезлів

Незабаром у вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Риби — перевернута Дев’ятка пентаклів

Перевернутою ця карта попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Ви можете втратити щось, здобуте великою працею, зіштовхнутися зі зрадою чи шахрайством.