Гороскоп Таро на тиждень: Скорпіонів чекає обман, а Водоліям час проявити ініціативу

Читать на русском
Автор
1760
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Друга половина червня 2024 року обіцяє бути щедрою на зміни, — на багатьох чекають в цей час кар’єрні звершення, життєві випробування і можливі навіть зміни сімейного положення.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 17 по 23 червня 2024 року включно.

Овен — Королева жезлів

Ця королева обіцяє вам сили, натхнення та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалим тиждень видасться на професійному фронті.

Телець — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому її супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже, як зробити краще.

Близнюки — Король кубків

Ця карта обіцяє вам кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість та щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Рак — перевернута Вежа

Для вас настав час змін. Зазвичай ця карта каже, що зміни будуть серйозними та болючими, проте перевернута Вежа вказує, що ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Лев — перевернутий Ієрофант

Зазвичай ця карта про консервативність і порядок, але перевернутою вона каже, що для вас можливо настав час ризикнути спробувати щось нове, експериментальне, новаторське і навіть ексцентричне, — це може допомогти.

Діва — перевернуті Закохані

Найближчими днями ваші емоції можуть стати сильнішими за розум, через що є ризик прийняття не кращих рішень. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досягнутого успіху, і вона пророкує гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Стрілець — Лицар пентаклів

Ви зможете проявити свою професійну хватку на тижні. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Козоріг — Помірність

На тижні обставини зійдуться сприятливо і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Водолій — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і з’явитися гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Риби — Диявол

Це карта страхів та помилок, які чиняться під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.