Один несподіваний інгредієнт зробить котлети пишними та соковитими: що додати у фарш

Читать на русском
Автор
Лід зробить котлети неймовірно смачними Новина оновлена 13 червня 2024, 16:01
Лід зробить котлети неймовірно смачними. Фото static.1000.menu

Крижаний секрет соковитих котлет

Ми розповідали, як правильно варити сосиски. Тепер ділимось цікавим лайфхаком для апетитних та пишних котлет.

Мало хто знає, та лід робить котлети м'якими, соковитими, пишними та неймовірно смачними. Детально розповідаємо разом із Pixelinform.

Як це працює?

Додавання колотого льоду або невеликих кубиків безпосередньо у фарш перед формуванням котлет знижує температуру фаршу, що сприяє кращому зв'язуванню інгредієнтів, роблячи котлети більш щільними та однорідними. Випаровуючись під час смаження, лід утворює пару. Вона розпушує м'ясо зсередини, роблячи котлети пишними та ніжними. Завдяки цьому котлети зберігають соковитість навіть після термічної обробки.

Два способи додавання льоду

Додайте колотий лід у фарш — найпростіший спосіб. Просто додайте жменю колотого льоду до фаршу перед формуванням котлет і добре перемішайте.

Вставте кубик льоду в кожну котлету — цей метод може здатися більш трудомістким, але він гарантує, що кожна котлета буде максимально соковитою. Зробіть в котлеті невелике заглиблення, вставте кубик льоду, а потім заліпіть заглиблення фаршем.

Незалежно від того, який спосіб ви оберете, результат вас не розчарує! Додайте лід до своїх котлет наступного разу і переконайтеся самі, наскільки вони стають смачнішими та соковитішими. Також ми розповідали про помилки у приготуванні борщу.