Світлана Лобода відповіла, чи повернеться до Росії після війни (відео)

Читать на русском
Автор
Світлана Лобода не бачить себе у країні-агресорші
Світлана Лобода не бачить себе у країні-агресорші. Фото instagram.com/lobodaofficial

Співачка розповіла про повернення до країни-терористки

Скандальна співачка Світлана Лобода, яка знову випускає російськомовні пісні та жаліє "простих росіян", відповіла на запитання про повернення до країни-агресорки Росії після закінчення війни в Україні.

В інтерв’ю казахському телеведучому та продюсеру Тимуру Балимбетову 41-річна виконавиця заявила, що не бачить своєї присутності у РФ, де, до речі, Світлана Лобода жила та будувала кар’єру навіть після анексії Росією Криму та війни на Донбасі.

"Ви зможете повернутися, якось, виступати в Росії? Я маю на увазі, коли все закінчиться", — запитав інтерв’юер зірку. "Я так не думаю. Мені все це не близько. Я не знаю, що буде далі. Сьогодні я не бачу своєї присутності ніякої взагалі в тій країні, і я не хочу себе ніяк пов’язувати з цією країною. Для мене вона в минулому", — сказала Лобода.

Раніше продюсер Олі Полякової та музичний експерт Михайло Ясинський заявив, що Світлані Лободі в український медійний простір більше немає шляху. Нагадаємо, що артистка продовжує працювати на російськомовну аудиторію. У грудні 2023 року Лобода випустила чергову пісню російською мовою, тому отримала чимало хейту від українців.