"Остання розмова з побратимом": Дмитро Дікусар показав щемливе відео з фронту

Читать на русском
Автор
676
Дмитро Дікусар захищає Україну від російських загарбників Новина оновлена 13 червня 2024, 11:57
Дмитро Дікусар захищає Україну від російських загарбників. Фото instagram.com/dikusar_dmitriy

Танцівник і військовослужбовець змонтував "на колінках" невеликий фрагмент свого життя на фронті

Відомий український хореограф та учасник "Танців з зірками", а тепер військовослужбовець Дмитро Дікусар, який відсвяткував свій день народження на фронті, порадував своїх підписників у популярній соцмережі.

В четвер, 13 травня, у свято Вознесіння Господнє 2024 Дікусар виклав відео з кадрами, які зафільмував на війні. Танцівник перепросив, що змусив чекати та нервуватися свою віддану аудиторію.

"Змонтував "на колінках" невеликий фрагмент свого життя. Таким був початок. І на фото лише маленька частина моїх друзів і побратимів. Всі вони супер-люди для мене. Шануйтесь, любі українці і шануйте наших героїв! Тримаємо стрій! Слава Україні!!", — підписав ролик Дмитро.

Український військовий відразу зазначив, що на відео "засвічені" застарілі локації, тому військова таємниця ним не порушена.

Дмитро Дікусар показав фото зі своїх тренувань, те, як не забуває тестувати свою хореографічну форму, а також лікування банками.

дмитро дікусар у військовій формі зі зброєю
Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy
дмитро дікусар танцює
Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy
дмитро дікусар спина
Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Крім цього, захисник України опублікував останню розмову зі своїм побратимом. "Шана всім моїм друзям, живим, загиблим і зниклим безвісти", — додав Дікусар у відео.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше "Телеграф" писав про те, як змінився за два роки війни хореограф Дмитро Дікусар. Він підкреслив, що попри втому, не шкодує про рішення піти захищати країну. Утім, на фронті чоловіку не вистачає улюбленої справи — танців.