Як швидко позбутися бур’янів на городі: запам’ятайте рецепт цього потужного засобу

Читать на русском
Автор
710
Як позбутися бур’янів на городі Новина оновлена 13 червня 2024, 12:03
Як позбутися бур’янів на городі. Фото diz-cafe.com

Бур’яни на ділянці можуть стати справжньою проблемою для городника

Городники на своїх ділянках часто стикаються не тільки з комахами, але і з невтомними бур’янами, які прагнуть завоювати кожен клаптик ґрунту. Їхня присутність може призвести до конкуренції за поживні речовини та вологу, погрожуючи рослинам та врожаю.

У матеріалі YouTube-блогу Simple & Easy розповіли, що позбутися бур’янів можна без дорогих хімічних засобів. Допоможе звичайний домашній розчин, який збереже здоров’я городніх культур.

Як позбутися бур’янів на городі

Бур’яни з’являються на ділянці через наявність насіння в ґрунті, яке може тривалий час зберігати свою здатність до проростання. Також їх поширення сприяють вітер та тварини. Щоб їх позбутися приготуйте розчин з наступних компонентів:

  • 1 літр оцту;
  • 1 столова ложка солі;
  • 2 літри води.

Візьміть велику ємність, додайте туди сіль та оцет, щоб сіль повністю розчинилася. Далі додайте засіб для миття посуду та ретельно все перемішайте. Перелийте розчин у 5-літрову ємність та додайте води. Цей засіб потрібно наносити безпосередньо на листя бур’янів.

Раніше "Телеграф" ділився ефективними способами боротьби зі слимаками. Вигнати шкідників можна без використання покупних засобів.