Терезам потрібно бути обережними зі словами, а Тельцям пощастить: гороскоп Таро на 20 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 20 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 20 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День подарує різноманітні емоції

П’ятниця принесе сприятливі події деяким знакам Зодіаку. Комусь вдасться легко виконати задумане, а хтось отримає гроші. Хоча будуть і ті, для кого останній робочий день тижня принесе недобрий настрій та складнощі.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнаймось, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Телець — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх, з’являться якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Близнюки — Імператор

П’ятниця може принести Вам багато можливостей для реалізації у всіх сферах життя. Не бійтеся відстоювати свою думку і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Рак — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.

Лев — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Діва — Дев’ятка пентаклів

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати і починати щось нове.

Терези — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою 20 вересня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Скорпіон — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Стрілець — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтеся за старе, навчіться прислухатися до себе.

Козоріг — Колесо Фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і 20 вересня може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Водолій — Вісімка жезлів

Ця карта ще відома як "Швидкість", вона символ натхнення, осяяння, творчого успіху. У п’ятницю Вам може надатися щасливий шанс, так що постарайтеся встигнути схопити успіх за хвіст.

Риби — Сімка жезлів

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона каже, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.