Як швидко випрати білі шкарпетки: цей лайфхак заощадить вам час

Читать на русском
Автор
Як випрати білі шкарпетки Новина оновлена 13 червня 2024, 08:43
Як випрати білі шкарпетки. Фото Freepik

Цей лайфхак допоможе позбавити плям, не докладаючи безліч зусиль

Проблема білих речей полягає в тому, що на них легко залишаються плями, які потім складно вивести. Це особливо актуально для білих шкарпеток, які швидко втрачають свій первісний вигляд.

У матеріалі Mirror підказали лайфхак, який допоможе швидко та ефективно повернути білизну та свіжість білим шкарпеткам. Вам не доведеться докладати для цього багато зусиль.

Як випрати білі шкарпетки

Білі шкарпетки складно відіпрати, тому що вони легко вбирають бруд і піт, що призводить до стійких плям і сірого нальоту. Крім того, часте носіння та тертя о взуття роблять забруднення стійкішими, тому їх складно видалити звичайними засобами прання.

Але вихід однаково є. Фахівці рекомендують використати свіжий лимонний сік. Його потрібно додати в миску з теплою водою, потім опустити туди пожовклі або забруднені шкарпетки. У розчині їх потрібно залишити на 30-60 хвилин, а потім випрати звичайним способом.

Лимонний сік є природним відбілюючим засобом, який ефективно бореться з плямами та сірістю на білих шкарпетках. Кислота, яка міститься в лимоні, допомагає розпушити й розчинити забруднення, полегшуючи їх видалення під час прання.

"Телеграф" писав раніше, як часто потрібно прати одяг, на якому немає видимих забруднень. Для кожного типу є свій термін носіння.