Економимо гроші та час: ця хитрість посилить дію порошку під час прання

Читать на русском
Автор
Чим посилити дію прального порошку Новина оновлена 11 червня 2024, 23:42
Чим посилити дію прального порошку. Фото lifehacker

Речі будуть пахнути і стануть приємнішими на дотик

Навіть при використанні високоякісного прального порошку виникають моменти, коли речі не виглядають свіжими та не відмиваються як слід. Однак існує простий лайфхак, який допоможе вирішити цю проблему, заощадивши вам і гроші, і час.

У матеріалі "УНІАН" розказано, що можна додати до прального порошку, щоб посилити його ефект. Цей засіб, напевно, є на кухні.

Чим посилити дію прального порошку

Господиням підказали, що результат від прання буде набагато кращим, якщо додати в машинку звичайний цукор. Його невелику кількість потрібно засипати до відділу, куди наливають кондиціонери. Але не забудьте додати порошок або капсулу для прання в барабан.

Виявляється, що цукор має м’які та абразивні властивості, які допомагають розчиняти і видаляти плями з поверхні тканини. Ще додавання цукру під час прання допомагає зробити ваш одяг більш м’яким на дотик і надати йому ніжного аромату.

Також цукор захистить вовняні та шовкові речі від деформування та розтягування у пральній машинці. Тому якщо вам потрібно посилити дію порошку, сміливо додавайте і цей компонент.

"Телеграф" писав раніше, як самостійно зробити кондиціонер для білизни. Простий лайфхак, який допоможе заощадити кошти.