Приїдуть з концертом в Україну? Переможці Євробачення 2024 Nemo заінтригували підписників

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 червня 2024, 16:38

В Україні Nemo мають чимало прихильників його творчості

Переможці Євробачення 2024 Nemo, які ідентифікують себе як небінарну особистість, заінтригували шанувальників, що готуються до концерту в Україні. Також виконавці готують тур Європою.

Про це Nemo повідомили на своїй сторінці в Instagram. Виконавці поділилися, що все ще працюють над тим, щоб дати концерт в Україні та Греції.

Відомо, що Nemo поїдуть в тур Європою навесні 2025 року. Квитки можна буде придбати вже в 14 червня. У списку країн України поки немає, однак виконавці додали, що працюють над тим, щоб заспівати ще й в Україні. "Все ще працюємо над Грецією та Україною", — написали у своїй сторіс співаки.

Фото: instagram.com/nemothings /instagram.com/nemothings
instagram.com/nemothings

Нагадаємо, що раніше Nemo вже обіцяли в інтерв’ю Суспільному на бірюзовій доріжці, що приїдуть з концертом в Україну, однак це повинно було трапитися після завершення повномасштабного вторгнення. Також виконавці виявили бажання створити спільний трек з alyona alyona і Jerry Heil.

"Ці двоє – вони такі дивовижні! Ви навіть не уявляєте, який скарб маєте. Це правда, найдивовижніші люди. Я захоплююсь і так хочу продовжувати наше спілкування. Хто його знає, може, щось разом і утнемо… Ми не знаємо, може, й створимо (спільну пісню). Можливо, навіть приїду до України, сподіваюсь", — висловилися Nemo на бірюзовій доріжці у Мальме.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil здивувала зізнанням, що коїлося у закуліссі Євробачення 2024. Виконавиця була вражена.