Забудете про неприємні запахи в сумочці: покладіть туди пару чайних пакетиків

Читать на русском
Автор
Цей лайфхак вам знадобиться
Цей лайфхак вам знадобиться. Фото lifehacker.ru

У сумці приємно пахнутиме

У спортивних сумках, а подекуди й у щоденних рюкзаках чи сумках може неприємно пахнути. Звісно, можна регулярно прати речі, аби цього уникнути.

Але чудовою профілактикою смороду також буде покласти пару чайних пакетиків до сумки. Вони чудово впораються із поглинанням неприємного запаху, інформують на порталі "Pixel".

Як усунути неприємні запахи в сумці

Так, варто запам'ятати, що у сумку не можна класти використаний чайний пакетик, навіть якщо він вже давно висох. Як "поглинач" запахів потрібно застосовувати виключно пакетик, який не був залитий окропом.

Другий важливий момент: бажано використовувати не один, а два пакетики. Один чайний мішечок, ймовірно, не впорається ефективно зі смородом у сумці. Проте, якщо використати два "поглиначі", то небажані запахи зникнуть майже на 100%.

Третій момент: пакетики слід періодично міняти. Найкращий варіант – кожні два тижні. Зрозуміло, що використані чайні мішечки, які вже виконали своє завдання, потрібно викинути. Готувати з них чай не варто.

Раніше ми писали, як вивести запах поту з одягу за допомогою одного засобу. Цей спосіб виручить тоді, коли навіть прання не допомагає.