Якщо прання не допомагає: як вивести запах поту з одягу за допомогою одного засобу

Читать на русском
Автор
Як позбутися запаху поту на одязі Новина оновлена 08 червня 2024, 19:00
Як позбутися запаху поту на одязі. Фото Freepik

Цей засіб, напевно, знайдеться у вас на кухні

З літнім приходом настає проблема запаху поту на одязі, який буває важко усунути. Навіть після прання неприємний запах може залишатися. Однак існує простий народний засіб, який допомагає швидко освіжити тканину.

У матеріалі Martha Stewart господаркам підказали лайфхак, який допоможе усунути стійкий запах поту на одязі. Для цього знадобиться лише харчова сода.

Як позбутися запаху поту на одязі без прання

Вивести неприємний запах, викликаний підвищеним потовиділенням, буває складно з кількох причин. По-перше, піт містить безліч органічних речовин, які можуть вбиратися в тканини та ставати важковивідними. По-друге, якщо одяг не промивається або його перуть неправильно, залишки поту можуть залишатися на волокнах матеріалу.

Вирішити цю проблему можна за допомогою харчової соди. Візьміть кілька столових ложок засобу, змішайте з водою, щоб утворилася паста, а потім нанесіть її на необхідні ділянки одягу (в зону пахв та декольте).

Залишіть засіб на 30 хвилин, щоб він встиг поглинути неприємні запахи. Після цього відправте річ у пральну машину і посушіть на свіжому повітрі.

"Телеграф" писав раніше, як вивести стійкі плями з одягу. Названо найефективніші підручні засоби.