Дуа Ліпа захопила фігурою в напівпрозорій обтягуючій сукні (фото)

Читать на русском
Автор
Дуа Ліпа у гарній сукні відвідала світський захід Новина оновлена 11 червня 2024, 20:09
Дуа Ліпа у гарній сукні відвідала світський захід. Фото Фото Getty Images

Образ зірки вийшов одночасно елегантним та грайливим

Відома британська співачка Дуа Ліпа, яка увійшла до списку 100 найвпливовіших людей світу, відвідала в Італії круїз La Casa модного дизайнера Симона Порт Жакмюса. Для заходу знаменитість обрала ніжний образ, який ідеально підкреслив її фігуру.

"Телеграф" повідомляє, що популярна співачка виглядала розкішно на зірковій події. Дуа Ліпа вдало підібрала вбрання, зачіску та аксесуари.

Дуа Ліпа
Фото: Getty Images

Для зіркового показу Jacquemus британська знаменитість обрала ніжно-блакитну напівпрозору сукню на маленьких бретельках з розрізом до стегна. Таке вбрання відмінно підкреслило її форми. Свій look вона доповнила чорними босоніжками на підборах та клатчем темно-червоного кольору.

Дуа Ліпа в красивій сукні
Фото: Getty Images

Дуа Липа зібрала своє бордове волосся у високий хвостик, одягла сонцезахисні окуляри з блакитною оправою, підфарбувавши губи ніжно-рожевою помадою. З аксесуарів співачка обрала мінімалістичні сережки із діамантами. Образ зірки вийшов жіночним, грайливим та стильним.

Дуа Ліпа в напівпрозорій сукні
Фото: Getty Images

"Телеграф" повідомляв раніше, що американську супер-модель Емілі Ратаковські побачили у Нью-Йорку в одязі українського бренду. Образ знаменитості вийшов спортивним та модним.