У яскравому квітковому костюмі: Блейк Лайвлі вразила трендовим образом у Нью-Йорку (фото)

Читати російською
Автор

Зірка мала приголомшливий вигляд

Відома американська акторка Блейк Лайвлі, яка прославилась роллю Серени ван дер Вудсен в телесеріалі "Пліткарка", часто вражає трендовими луками на заходах. Цього разу зірка з'явилась на фестивалі Chanel Tribeca в елітному закладі The Odeon.

Блейк Лайвлі з'явилась у Нью-Йорку у стильному костюмі вільного крою. Його особливістю стали ніжно-рожеві квіти на чорному тлі. Це бренд Chanel, який і був організатором цього заходу.

Блейк Лайвлі на фестивалі Chanel, Фото: Getty Images

Акторка мала свіжий й стильний вигляд, а також часто усміхалась. Вона зробила на фестиваль легку укладку з кучерявим волоссям та ніжний макіяж, який підкреслив її природню красу. Знаменитість доповнила лук круглими сережками з камінням, а також кількома перснями. На одному з них можна було помітити рожевий камінь.

Блейк Лайвлі на фестивалі Chanel, Фото: Getty Images

Під такий яскравий образ Лайвлі обрала стримані босоніжки чорного кольору з тонкими смужками на пальцях. На нігтях помітний педикюр з молочним відтінком. А завершив модний лук акторки невеличкий чорно-білий клатч.

Блейк Лайвлі на фестивалі Chanel, Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав про 76-річну королеву-консорт Каміллу, яка вразила елегантним образом у Лондоні. Вона відвідала літературний фестиваль The Queen's Reading Room у палаці Гемптон-Корт.